Afgelopen zaterdag was het druk met huldigen in onze kantine.
Maar liefst 3 meisjes teams M011, M015-1 en M017 hebben de eerste helft van het seizoen succesvol afgesloten!

In de ochtend speelden de meisjes van M011 thuis tegen bsc68 een spannende strijd.
De eerste helft bleef het rustig en eindigde met 0-0. Na de rust begonnen de dames echter met scoren en zo eindigde de wedstrijd met 3-0!
En daarmee was de M011 de eerste winter kampioen deze zaterdag.

Ondertussen waren de dames van de M015-1 vertrokken richting gouda voor hun strijd tegen olympia.
Al vrij snel viel de 0-1 maar daarna bleef het rustig tot na de rust.
Ze begonnen de tweede helft gelijk een stuk sterker en al snel viel de 0-2 en daarna de 0-3 en 0-4.
En zo eindigde deze wedstrijd in een mooie winst en de tweede winter kampioen!

Smiddags kwamen de dames van de M017 in actie in een beker wedstrijd uit tegen VEP.
En ook hier ging de eerste helft moeizaam van start maar na de rust kwamen ze beresterk terug wat resulteerde in het ene doelpunt na het andere tot de scheids affloot bij een eindstand van 0-6.
Behalve dat ze hiermee een ronde verder in de beker zijn ; promoveren ze na de winterstop naar de hoofdklasse!
Deze prestaties waren dan ook zeker een huldiging waard!

Dan kunnen we ook nog vermelden dat de dames van de M013 een hele mooie tweede plaats gehaald hebben.

Al met al kunnen we concluderen dat al onze meisjes de eerste helft van het seizoen mooie prestaties neergezet hebben en dat wij daar heel trots op zijn!