Home / Het Gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Harold van Aart 31-07-20 om 07:36

  Ik ga hem zo op de site zetten Wim, daar hoort t verhaal zeker thuis. Dan is t aan Gerard of r een vervolg komt…

 2. WIM 30-07-20 om 20:07

  Zo’n verhaal verdient een vaste plek op deze site en niet slechts het Gastenboek, prachtig toch ?! onder de kop bijvoorbeeld “Het Oudewaterse voetbal van Toen” . Zullen we dat doen ?

 3. g.van hooff 29-07-20 om 14:26

  Vergeten detail; geschreven in 1993; Unio 60 jaar
  Filosofische benadering, Piet. ” Een verklaard verleden doet het heden treden”.

 4. Piet la Lau 28-07-20 om 19:36

  Mooi verhaal. Heerlijk om te lezen bij een ondergaande zon in het hart van het Roomse rijk. Een verklaard verleden doet het heden treden. Graag meer van zulke anekdotes.

 5. G.van Hooff 28-07-20 om 15:03

  Tijdsbeeld ver voor de fusie
  ‘Overloper’ en andere kwalificaties
  Over Hans van Vliet
  (Unio: 1948-1950, Cabauw: 1950, Unio; 1951-1958, OVS: 1958-1968)

  Het touwslagersmes dat vader van Vliet altijd bij zich droeg aan de zijkant van zijn manchesterbroek deed op een zondag in mei 1948 meedogenloos zijn werk. De voetbalschoenen van zoon Hans werden er mee in tweeën gesneden, nadat de zoon des huizes deze voetbalattributen onopgemerkt, verborgen onder zijn jas, het ouderlijk huis uit wilde smokkelen. “Een zalige man, maar hij zag alles”, kwalificeerde Hans zijn pa. Niet de gang naar het voetbalveld riep de vaderlijke gramschap af over zoonlief, maar wel het feit, dat er die dag geen wedstrijd in de blauw-gele kleuren op het programma stond. Hans moest zijn vader opbiechten, dat hij het voornemen had met het eerste elftal van Oudewater-OVS een oefenwedstrijd te gaan spelen in het verre Maarssen. Samen met OVS-bestuurslid Chiel van El was tot deze manier van kennismaken besloten, nadat 18-jarige Hans aan Unio-zijde te kennen had gegeven “er over te denken volgend jaar niet meer mee te doen” en er van OVS-kant was toegezegd “de zaak te zullen uitzoeken en te zullen regelen”. Thuis hadden ze aan deze gang van zaken geen boodschap en na de zaak te hebben uitgepraat legde Hans zich neer bij het vaderlijke advies “te gaan als je getrouwd bent”.
  Incident
  Verhuizen heden ten dagen hele elftallen tegelijkertijd van de ene vereniging naar de andere, in het Oudewater van de jaren veertig, vijftig en ook nog zestig was het overduidelijk aan welke vereniging je “behoorde”. Katholieke jongeren dienden zich aan te sluiten bij de RKSV Unio en de geestelijk adviseur van de vereniging vervulde zijn toezichthoudende taak met hart en ziel.
  Voor Hans van Vliet echter begon een lange weg die uiteindelijk zou leiden tot inlijving door “het andere kamp”. Op zestienjarige leeftijd werd hij – als invaller voor de zieke Wim Duits – in het eerste team opgesteld in de uitwedstrijd tegen Nieuwkoop en vanaf die dag behoorde hij tot de vaste krachten van Unio’s hoofdmacht.
  Een incident in het verre Lichtenvoorde – waarbij Hans en een Unio-aanhanger de hoofdrolspelers waren – leidde in mei 1950 tot een onverwachte transfer. Werd de betreffende supporter een jaar lang de toegang tot het veld ontzegd, de 20-jarige voetballer in kwestie kreeg staande voor het 15 man sterke bestuur bij monde van de geestelijk adviseur te horen welke penitentie hem werd gegeven: Een jaar schorsing.
  Cabauw
  Goede raad was duur. Naar Oudewater-OVS kon absoluut niet. De ook neutrale vereniging Cabauw kreeg echter vader’s zegen. Het feit dat broer Daan van Vliet, Gert Streng, Frans Geurts en Jan de Waal daar de voetbalsport beoefenden, werkte schijnbaar in Hans’ voordeel.
  “Ik kom voor een seizoen”, meldde Hans bij aankomst in zijn voetbalverbanningsoord en hij hield woord. Ondanks vreselijk veel plezier en een verbondenheid die er altijd is gebleven. -“Ik werd nog altijd uitgenodigd voor feestavonden etc.”- , keerde Hans de rood-witten na een jaar de rug toe en maakte hij op de stopperspilpositie de promotie mee naar de vierde klas KNVB. Cor Stalvord, Jan van Wijk, Piet Schalkwijk, Gert Streng, Joop en Theo de Goey, Gerard van der Kley en Piet Miltenburg waren toen zijn voetbalmaten.
  “Hoeveel geld heb je gevangen?”, moest Hans tot vervelens toe horen toen hij in deze periode tijdens de ontmoeting OVS-Unio een strafschop huizenhoog over het doel jaagt. “Ik was de vaste penalty-nemer en miste nooit”, verduidelijkt Hans de verbazing en verbijstering van de Unio-aanhang. Het feit dat hij inmiddels verkeerde met de dochter van Oudewater-OVS-oprichter Jo Stalvord, was de voedingsbodem van al deze commotie.
  Vrijbrief
  Op 28 juni 1958 treedt Hans van Vliet in het huwelijk met Bets Stalvord. Op de bruiloft zelf is er sprake van een harmonieus gebeuren. Nog niet echter is de aanvraag om overschrijving een dag later een feit (10 jaar na de gedenkwaardige vernietiging van de voetbalschoenen en de gemaakte afspraak), of de poppen zijn aan het dansen. Zo hoog loopt de zaak op dat er zelfs cadeaus worden teruggegeven en er een heuse briefwisseling ontstaat tussen Hans’ familie enerzijds – “ze lieten mijn vader tekenen”- en het Unio-bestuur anderzijds in een poging “het kwaad te keren”. Dat niet iedereen de zaak louter gevoed door clubchauvinisme bekijkt, ondervond Hans als ook hij zich schriftelijk verweerde. “Een echte Unio-man behartigde mijn belangen”, verklaarde Hans met gevoel voor mysterie.
  De overschrijving werd met alle dan ten dienste staande middelen geblokkeerd en het gevolg was dat er voor Hans een seizoen begon dat louter bestond uit trainen en nog eens trainen. Als grensrechter maakte hij de competitiewedstrijden mee. Op straat was het vaak spitsroeden lopen en de kwalificatie “overloper” was nog een milde toevoeging.
  Oudewater-OVS
  Naar de ontmoeting OVS-Unio van het seizoen 1959/60 werd feller dan anders toegeleefd en de voorbeschouwingen logen er niet om. Tussen de 1500 en 2000 toeschouwers omsloten niet alleen de omrastering van het veld, ook op de dijk – waar de toeschouwers stonden die het principieel weigerden om OVS-grond te betreden (het omgekeerde kwam evenzeer voor) dan wel als notoire zwartkijker door het leven gingen – was het erg druk. Het elftal van Hans – OVS dus – won met 3-1 het eerste prestigeduel in de competitie die overigens door Unio met een kampioenschap werd bekroond.
  Negen seizoenen lang was Hans van Vliet een vaste kracht aan gene zijde van de Waardsedijk. Drie kampioenschappen maakte hij mee van de vijf die uiteindelijk – promotiewedstrijden verstoorden vaak het feest – Oudewater-OVS de felbegeerde plaats in de derde klasse van de KNVB – 1964 – opleverde.
  De – volgens Hans (te) – rigoureus doorgevoerde verjonging in de Oudewaterse gelederen leverde Hans anno 1968 een plaats in het tweede elftal op. Met een kampioenschap werd dat seizoen afgesloten en Hans zette een punt achter zijn voetballeventje.
  Niet voor lang echter. Met zijn oude strijdmakkers werd een vijfde elftal gecreëerd en voerde het plezier de boventoon. “Er kwamen soms meer mensen kijken dan bij het eerste”, merkte hij als bewijs voor de geleverde kwaliteit op.
  Scheids en consul
  Na de voetbalschoenen definitief in de wilgen te hebben gehangen, was Hans als jeugdscheidsrechter tot voor twee seizoenen nog iedere week op de velden te vinden. Als consul – in dienst van KNVB, GVB en beheercommissie – keurde hij ieder weekeinde de velden van Oudewater-OVS en…….. Unio.
  De verstandhouding tussen de beide verenigingen had hij gaandeweg zien verbeteren. “Een ander shirt aan de waslijn” was gemeengoed geworden. De scheidslijnen verdwenen nog steeds meer.
  Goede raad
  Niettemin adviseerde hij zoon Joop – toen spelend in OVS 1 – “niet te gaan wandelen, want dan kom je nooit ergens thuis”.

 6. Mark 04-07-20 om 11:49

  Hieronder een link naar een webinar van de KNVB voor iedereen die het dames voetbal accepteert, waardeert en een warm hart toedraagt
  Het gaat over het dames en meiden voetbal binnen een vereniging positioneren.

  https://knvb.webinargeek.com/watch/replay/556624/15a0a95d55b9c359dccdffc63ca46a8f/

 7. WIM 10-06-20 om 11:42

  Dasmooi !!

 8. Piet la Lau 08-06-20 om 23:05

  Bjorn Stalvord deed mee. Wim.

 9. gerat 07-06-20 om 16:12

  ben het (deze keer) volledig eens met Manus over de manier van communiceren.
  daarnaast wil ik waken voor het feit dat de tijd wel erg begint te dringen (ervan uitgaande dat we in september weer mogen voetballen). als club(leden) lopen we zo de kans dat we op de ledenvergadering die daarvoor nodig zal zijn het bestuur met één voorstel gaat komen, wat toch een gevoel zou kunnen oproepen van ” slikken of stikken”…. moeten we met elkaar niet willen

 10. gerard van Hooff 07-06-20 om 15:57

  Hans van Vliet
  Naar mijn e-mailadres; g.van.hooff@planet.nl
  of in de brievenbus; oude singel 11-14 oudewater
  Ben benieuwd
  mvg

 11. Hans van Vliet 07-06-20 om 13:44

  Gerard van Hooff
  hoe kan ik de foto`s doorsturen naar u?

 12. WIM 04-06-20 om 17:25

  Wat was die verrassing dan Piet?

 13. P La Lau 30-05-20 om 21:27

  1 weer op het gras gestaan vandaag met verrassing. Mooi man.

 14. Harold van Aart - Voorzitter Organisatie 27-05-20 om 13:32

  Manus (en ieder die dit leest),

  1. Geen probleem mee om een aangepaste versie te publiceren. Die heb ik zojuist online gezet.

  2. Even een misverstand weghalen hier: Verbouwingen doen kost voorbereiding, plannen zijn er om telkens te veranderen (al is het maar vanwege vergunningen of andere externe factoren) en planning om niet gehaald te worden. Er is blijkbaar een misverstand ontstaan over dat er 2 kleedkamers permanent zouden overblijven. Er is aangegeven dat er mogelijk wat langer 2 kleedkamers bruikbaar zouden blijven, ik heb die ook gemist. Dat is ons (Gerard en mij ) tijdens de voorbereiding van de overdracht en onze contacten over de planning duidelijk geworden.

  3. De suggesties van de onderhoudsploeg, zijn bekend. Daar zal naar gekeken worden.

  4. We gaan bij alles uit van 6 kleedkamers

 15. McManus 26-05-20 om 14:23

  Harold, op jouw reactie wil ik graag het volgende kwijt:

  1) Ik ben vóór openheid op de site. Ik zou niet weten wat niet-leden én leden niet zouden mogen weten. Details over financiële deals zijn wat mij betreft niet van toepassing. Die kunnen gewoon binnenskamers blijven. Belangrijk vind ik verder dat leden vooral in deze lastige tijd met elkaar moeten kunnen communiceren over de toekomst van onze club. Wanneer wij in geldnood zijn gekomen, dan is het juist zaak dat wij daar van op de hoogte zijn en wat op korte termijn het beleid is om dat op te lossen. Onder het ledenbestand bevinden zich veel mensen met kennis, invloed, centen en een netwerk om een bijdrage te leveren. Jullie staan er zeker niet alleen voor! De kleine 900 leden die wij hebben vormen samen met hun naasten het overgrote deel van ons stadje. Ik bedoel, mocht je iets geheim willen houden, dan zal dat toch niet lang duren. Dit terzijde. Samenvattend: ik blijf in principe communiceren via dit kanaal. Uitzonderingen daargelaten. Bijvoorbeeld als het persoonlijk is en precair. Tegelijkertijd ben ik heel blij met de briefings via de mail. Hulde.
  2) Het is zeer vervelend dat de YB zich niet aan de afspraak heeft kunnen houden om minimaal twee kleedkamers te mogen laten gebruiken. So wie so vind ik en velen met mij, dat de YB een te grote stempel drukken op onze club. Een discussie voor de toekomst wat mij betreft. Afijn, het maakt het kleedruimtetekort nog nijpender. Minimaal 6 kleedkamers moeten er op korte termijn voor terug komen volgens direct betrokken leden en het liefst op een plek wat uit het zicht is en voldoende vierkante meters oplevert. Op de plaats van de fietsenstalling zou ik zeggen. De onderhoudsploeg van de FCO is het hier trouwens mee eens als ik goed heb opgelet. Niet onbelangrijk toch?
  3) Tot slot wens ik bestuur en andere betrokkenen veel wijsheid toe in deze kwestie!

 16. Harold van Aart - Voorzitter Organisatie 26-05-20 om 11:37

  Daar zeg je wat Wim 🙂

 17. WIM 25-05-20 om 20:56

  Ha ha Harold, had dan ff gebeld joh !

 18. Harold van Aart - Voorzitter Organisatie 25-05-20 om 12:52

  Aan Manus, Gerard, Wil en alle andere die dit lezen:

  Voor wat betreft de kleedkamers:

  In de laatste ALV hebben we als bestuur de mogelijkheid gekregen om te gaan kijken naar de manier waarop wij de vervanging van de kleedkamers zouden kunnen realiseren. Daar is in de afgelopen maanden al veel over nagedacht en er is gekeken naar ” 1ste pakket van eisen”. Dat eerste plan kon snel van tafel, niet realiseerbaar.

  Vervolgens ga je nadenken over plan B en eventueel nog meer “letter plannen”. Echter complicerende factor was het aantal kleedkamers en de planning van de verbouwing van het pand van de YB. Wordt het een gefaseerde “aanbouw”, wordt het pas over een half jaar of moeten we rekenen op geen gebruik van de oude kleedkamers. Sinds 2 weken is dat pas duidelijk, simpelweg omdat de verbouwplannen van de YB nu pas definitief rond zijn en zij ons konden informeren over het wel/niet gebruiken van kleedkamers. Alles heeft consequenties en maakt dat je misschien bepaalde keuzes wel of niet moet doen (bijv. wel alle infra aanleggen, maar niet alles bouwen of een langere termijn planning die ook weer zijn (positieve of negatieve) opties geeft.

  Naast het “bouwen” moet er ook gekeken worden naar het financiële plaatje. Het is een integraal plan dat je moet voorleggen, met onderbouwing waarom A wel en B niet of C wel overwogen maar niet verstandig. Dan pas kan je leden vragen om de informatie te beoordelen en een stem uit te brengen. Dat laatste heeft alleen maar zin als een meerderheid het plan te stemming wil brengen. Als een plan niet past dan hoef je ook niet te stemmen.

  We zijn door de vertraging in de duidelijkheid nu druk bezig om het plan uit te werken, de investering helder te krijgen (daar zit ook de geen optie in) en dan komen we in de komende weken met info richting de leden. Dat is voor nu nog te vroeg.

  Dus de details, transparantie over de kosten enz. dat komt zodra wij ons voorstel compleet hebben. Dan is er tijd om alle voors- en tegens die wij misschien niet gezien hebben (we doen ons stinkende best om niets te vergeten of over het hoofd te zien…).

  Samengevat: het is niet de bedoeling om iets door de strot te drukken. Ook hier geldt dat de informatie over de verbouwing e.d. niet op de site zullen worden gepubliceerd, niet iedereen buiten de vereniging heeft “recht” op deze informatie. Waar nodig op dit moment (doen we al) en later zullen we zeker een beroep doen op de kennis en kunde die we in de vereniging hebben.

  Tot slot: persoonlijk zou ik het prettig vinden wanneer jullie met vragen zitten om direct contact met mij of Gerard te zoeken. Tekst is maar hoe je het leest en ik wil voorkomen dat er hele discussies gaan ontstaan, die misschien met 1 telefoontje voorkomen kunnen worden. Mijn ervaring is dat een telefoontje meer helderheid kan geven dan de 500 woorden die ik denk ik nu getypt heb.

 19. Harold van Aart - Voorzitter Organisatie 25-05-20 om 12:15

  Wil,

  We gaan de informatie die we verstuurd hebben niet publiceren op de website, omdat daar ook info staat over zaken over onze vereniging die niet openbaar zijn. Ik weet niet hoe ik je opmerking over het feit dat niet iedereen de informatie zou krijgen binnen de vereniging moet interpreteren, maar iedereen waarvan de vereniging over een emailadres beschikt heeft de mailing gehad.

  Voor wat betreft de vraag over de kleedkamers daar zal ik in een tweede reactie wat over aangeven ;-), dan kan ik de andere vragen stellers ook gelijk antwoorden.

  PS: “excuus” dat de reactie even duurde, had even niet op de reacties gelet de afgelopen dagen.

 20. McManus 23-05-20 om 13:13

  Meer transparantie over kosten etc. is inderdaad noodzakelijk. Wat betreft het aantal heeft Gerard groot gelijk. Nu al is het regelmatig spits in de kleedruimtes, laat staan zonder de 8 van OVS. Is logistiek gewoonweg onmogelijk. Dan maar units van Jan Snel. Doen wel meer clubs. De demografische situatie over een aantal jaren is koffiedik. We hebben de ruimtes nú en komende jaren nodig.

 21. gerat 22-05-20 om 23:54

  ik ben het in grote lijnen eens met de kritiek van Wil. als verenigingslid lijkt mij dat je als bestuur met twee of 3 voorstellen komt en niet, zoals het er nu naar uitziet, met één vastgetimmerd voorstel. en dan valt daar ook binnen op welke plek dan. ik vind het bijv. volkomen logisch de huidige fietsenstalling daartoe te gebruiken. ik begrijp dat er nu alleen over het stukkie gras onder de kantine wordt gesproken….ook de suggestie van Wil om meer deskundige leden/vrijwilligers in te schakelen, lijkt me niet onbelangrijk om de kosten te drukken. en om nu al toe te rekenen naar een vervang van hooguit 6 en misschien wel 4 lijkt me ook voorbarig.
  kom/kwam je wel eens op zaterdag in de commissiekamer om te merken dat de 8 kleedkamers die we nu moeten inleveren op hoogtijdagen al een probleem gaven…

  en waarom niet een bijeenkomst op het veld om te voldoen aan de nu nog (???) geldende regels.
  haast is geboden. en een dergelijke investering vraagt om gedegen ( en goed gedragen) besluitvorming

 22. W.Stalvord 22-05-20 om 13:21

  Hallo bestuur FCO , ik wil hierbij even reageren op de Update nieuwsbrief , ( 22/05 om 9.30) die naar dat ik vernomen heb niet ieder lid krijgt.
  Dat op zich vindt ik raar, en daarom mijn vraag zet deze informatie brief zo gauw mogelijk op de site zodat een ieder deze kan lezen en hopelijk reageren.
  Even over de brief zelf, ik mis onder het kopje kleedkamers , wat de geraamde kosten zijn van aanbouwen of bepaalde units neerzetten , ook wel belangrijk denk ik om enig inzicht te krijgen naar zelfwerkzaamheid of alles maar laten doen.
  Aangezien wij als leden vooraf weinig tot geen informatie hebben gekregen over wel of niet realiseren van kleedkamers, moeten wij zo verneem ik in de brief onder tijdsdruk een stem uitbrengen, van ja of nee , oftewel het wordt je door de strot geduwd.
  En dat heeft niets te maken met de verkoop van het oude OVS gebouw. ,!!
  Ik hoor en zie graag informatie op de site zodat ieder lid het kan lezen,

 23. Gerard van Hooff 21-05-20 om 19:27

  Ik heb wel wat Unio-foto’s op mijn computer
  Ik wil ze wel bekijken en eventueel scannen
  Mocht er ooit een historisch onderdeel op de site komen, dan is het aardig om zo complet mogelijk te zijn
  Mvg

 24. Hans van Vliet 17-04-20 om 22:59

  Hallo,
  ik ben onlangs in het bezit gekomen van een heel oud fotoalbum met daarin een paar foto`s van V.V. Unio.
  van rond 1935 tot 1941.
  mijn Oudoom Theodorus(Daan) van Vliet heeft rond die tijd in het 2e elftal gespeeld.
  Is er iemand die daar interesse in heeft om ze te zien?

 25. WIM 17-03-20 om 18:41

  Goed gedaan Harold! Je was, zoals gewoonlijk, weer sneller dan ik !

 26. Harold van Aart 17-03-20 om 15:05

  Ik heb de reactie van de papierploeg verwijdert. Als je opmerkingen maakt op het gastenboek dan is dat alleen maar toegestaan wanneer je als persoon reageert en niet als papierploeg (zie het kader). Je geeft dan ook niet de gelegenheid om direct naar de schrijver van de reactie te reageren, los van het feit dat ik persoonlijk deze reactie niet echt gepast vindt.

 27. McManus 22-01-20 om 15:44

  Regelmatig laten de papierploegen papier staan. Afgelopen zaterdag o.a. een twintigtal dozen op het Arminiusplein. Misschien handig om de route en plaatsen waar soms al tientallen jaren papier staat, door te geven aan nieuwe lopers én chauffeurs.

 28. mark 18-12-19 om 21:50

  FC Oudewater MO17-1 gefeliciteerd met het (winter) kampioenschap

 29. mark 16-12-19 om 20:11

  FC Oudewater MO15-1 gefeliciteerd met behaalde (winter) kampioenschap.

 30. mark 16-12-19 om 20:09

  FC Oudewater MO17-1 speelt woesdag 18 december om 19.00 uur thuis tegen Cabauw MO17-1
  Als de MO17-1 wint zijn ze niet meer te achterhalen in de competitie en eindigen zij op de 1e plek
  Kom de meiden van de MO17-1 aanmoedigen zodat zij de overwinning binnen kunnen slepen.

 31. Oost 14-12-19 om 16:58

  Gefeliciteerd meiden van de MO15 1 met het behaalde kampioenschap.
  In een laatste wedstrijd tegen concurrent Spirit een mooie 0-1 overwinning👍👍

 32. gerard 05-12-19 om 16:24

  OPROEP OPROEP OPROEP……………..OPROEP
  De onderhoudsploeg heft afgelopen jaren flink ‘huis gehouden’ in de bossages rondom ons pracht sportpark. Er moesten de nodige bomen zelfs helemal tegen de vlakte. Wellicht heben we de huisvesting van nogal wat vogels verpest……
  Om daar nu wat tegenover te zetten deze oproep: we zijn op zoek naar nestkastjes/mezenkastjes.
  En wel een stuk of 15 à 20. Ja, je leest het goed.
  Wie wil er (mede) voor zorgen dat we dat gaan halen. Is er iemand met de nodige “connecties” die een andere creatieve oplossing heeft, dan horen we graag.
  Wil Stalvord/Gerard Miltenburg

 33. Ad 02-12-19 om 00:25

  Vrijdag avond is er weer klaverjassen om 20.30 uur
  inschrijven vanaf 20.00 uur
  er wordt rotterdams gespeeld

 34. Koen van Winden 01-12-19 om 00:46

  1e weer goed gespeeld, verdiend gewonnen! Ga zo door mannen

 35. Joost Verkaik 01-12-19 om 00:44

  Oh oke! Bedankt Nick!

 36. Nick van Dam 01-12-19 om 00:42

  Volgens mij is het Oudewaters verplicht @roy

 37. Jasper de Wit 01-12-19 om 00:41

  Wanneer is er weer klaverjassen?
  Is het met rotterdamse plicht?

 38. Roy kasbergen 01-12-19 om 00:40

  Nee mark, is amsterdams verplicht…

 39. Mark de Roos 01-12-19 om 00:38

  Wanneer is er weer klaverjassen? Is het met Rotterdamse plicht?

 40. Geer 30-11-19 om 19:18

  Mooi werk , FCO 1 . Gefeliciteerd . …………….d r komen mooie tijden ………

 41. Liever ga ik nu voetballen 30-11-19 om 18:04

  Vanmiddag 1 gezien. Sterk spel. De afwezigen heb wat gemist.

 42. martijn 26-11-19 om 09:37

  30/11/2019 zaterdag a.s. kan een mooie dag worden voor de JO12 afdeling van FC Oudewater

  JO12-1 speelt om 8.30 uur thuis een echte kampioenswedstrijd tegen directe concurrent Olympia J012-1. Er is zelfs speciaal een toparbiter geregeld om deze wedstrijd in de 1e klasse in goede banen te leiden
  JO12-2 speelt om 10.15 uur bij directe concurrent Jodan Boys een echte kampioenswedstrijd
  JO12-3 heeft aan een overwining in de thuiswedstrijd van 11 uur genoeg om zich kampioen te mogen noemen
  JO12-4 Heeft bij een overwinning ook nog alle kans maar is wel afhankelijk van het resultaat van een inhaalwedstrijd van concurrent Rohda ’76

  heel veel succes gewenst Boys en begeleiding!!

 43. Jos den Held 25-10-19 om 22:15

  Na de ledenvergadering van 17 oktober heb ik mijn vest laten hangen. Ik had hem op de kapstok gehangen tussen bestuurskamer en kantine. Blauw vest met rits. Vandaag hing hij er niet meer en ook niet bij de gevonden voorwerpen. Iemand per ongeluk meegenomen?

 44. Harold van Aart Duo Voorzitter Organisatie 24-10-19 om 08:12

  Gerat, ehm of dat aanschaffen klopt weet ik niet, maar John had wel een aantal items neergelegd op de tafel vooraan. Ik denk er van uitgaande dat t wel gezien zou worden. Maar schiet John gerust aan als je vragen hebt. De vitrine is iets wat op de lijst to do staat op t moment dat we voldoende vulling hebben. Ook daar kan john meer over zeggen dan ik nu.

 45. gerat 23-10-19 om 20:06

  Laat ik nou toch begrepen hebben dat met de ALV voor het eerst de mogelijkheid was om een paraplu of ijsmuts (??) te kunnen aanschaffen. Totaal aan me voorbij gegaan! Ook niets van/over gehoord!
  Wanneer komt er n herkansing? Al gedacht aan een vitrine en verkoopmomenten?
  Idee: het hok tegenover de bestuurskamer ( is al opslag voor bijvoorbeeld de shirts voor de bardienst) gebruiken als verkooppunt rondom wedstrijden van het eerste. Deur vermaken naar twee halve ennnnnnn: mooi uitgifteloket…

 46. Piet la Lau 12-10-19 om 19:27

  Vanmiddag in de regen gestaan tezamen met de anderen. Schouder aan schouder. Plu om hoog en plu omlaag. Fco 1 supporteren in goede tijden is makkelijker. Toch de mannen het eerste punt zien pakken. Niet mooi. Beetje pech ook, want zuivere goal toch van Wouter. Moeizaam. We kijken vooruit.

 47. Piet la Lau 12-10-19 om 09:56

  Is de agenda van de ALV al gepubliceerd en zo ja waar?

 48. Gieljan 04-09-19 om 18:27

  Bedankt voor je reactie Gert 👍👍

 49. Gert 03-09-19 om 21:26

  As zaterdag starten de ministars Gilles! Van 10 tot 11 👍.

 50. WIM 03-09-19 om 09:21

  Kijk even onder home/organisatie Linda van der Vlist, die kun je m.i. bellen!

 51. G vd Klis 02-09-19 om 10:35

  Hi Wim, nee Levi (me zoontje) gaat op voetbal 😉 Die heeft er erg veel zin in alleen nergens staat vermeld welke dag/tijdstip de trainingen zijn. Ga anders zaterdag wel even langs. Gr. Gieljan

 52. WIM 02-09-19 om 09:03

  Ga je weer beginnen met voetbal Gieljan?

 53. G van der Klis 01-09-19 om 20:13

  Weet iemand wanneer de trainingen voor de (aller)kleinste starten? En op welke dag/tijdstip? Kan het nergens vinden op de site.

  BVD!

 54. Mork Jr. 30-08-19 om 09:20

  Henk! Bedankt voor al die jaren inzet en de wijze lessen tijdens de trainingen! Hopelijk zien we je nog vaak genoeg op de club!

 55. Henk van Mechelen 29-08-19 om 20:13

  Langs deze weg wil ik de organisatoren, spelers, familie en belangstellenden nogmaals bedanken voor de onvergetelijke afscheidswedstrijd. Totaal verrast met de toekenning van de Stadspenning van Oudewater. Na afloop was het zeer gezellig vertoeven op het terras onder het genot van een drankje, diverse anekdotes die verteld werden en het zingen van het ‘oude OVS’ clublied. Maar ik denk dat we dit clublied kunnen blijven zingen door gewoon OVS te vervangen door FCO..

 56. Frank 26-07-19 om 17:04

  Gezocht oud coca cola poppetje van
  Oudewater Mischien bekend bij 1 van de oud leden ?
  Ze krijgen er een hele hoge vergoeding voor .
  Zouden jullie mij kunnen helpen ?
  0615146222

 57. Hans 04-07-19 om 14:07

  Is de kantine zondag ook open???

 58. Fijke 02-07-19 om 11:36

  Helemaal met je eens Gerard een geweldige barbecue en woensdag avond naar de dames kijken in de bar

 59. Geer 01-07-19 om 13:56

  Helemaal mee eens , Gerat . T was een pracht weekend bij onze club .

  Goed idee voor woensdag-avond .

 60. gerat 01-07-19 om 09:58

  nog zo’n kroonjuweel: gisteren familie toernooi. wat een pracht dag! lekker weer, leuk toernooi en bar gezellig (ook na afloop!) hulde voor een vlekkeloze organisatie. En nu eindelijk effe geen voetbal… wel het loopje er op woensdagavond inhouden: effe lekker bijkletsen.
  Gaan we de halve finale van de leeuwinnen op de club kijken…??

 61. Gerat 30-06-19 om 10:08

  Bestuur, dank voor de goed verzorgde en bar gezellige afsluitende barbecue. Mooi dat ook dit steeds beter ‘loopt’!!!

 62. Hans 24-06-19 om 21:46
 63. mark 24-06-19 om 20:46
 64. Fan van 2 17-06-19 om 17:55

  Uiteraard gold het applaus en het respect voor de gehele begeleiding van 2.

 65. Fan van 2 16-06-19 om 23:08

  Laatste horde blijkt blokkade.

  Merkwaardig VVSB 2 moest Kagia 3 voor laten gaan als kampioen in de ene 3e klas, terwijl FCO 2 Kagia 2 ruim voor bleef en ook eindige voor Be Fair 3 in de andere 3e klas en tot slot speelde FCO 3 tegen Be Fair 2 in weer een andere 3e klas. In deze laatste klas werd Be Fair 2 geen kampioen. En toch zijn Kagia 2 en Be Fair 2 gepromoveerd. Snap je dit nog? Overigens proficiat Be Fair met deze slimheid.

  Afgelopen zaterdag speelde FCO 2 tegen VVSB 2 de laatste beslissingswedstrijd met wel honderd toeschouwers uit Oudewater. Onze schrijver heeft een treffend verslag (zie elders op de website) gemaakt.

  Ik ben verrast door de vastberadenheid van FCO en het vermogen om tactisch zo snel in te zien dat VVSB anders moest worden bestreden. Hierdoor kantelde de wedstrijd in het voordeel van FCO. Alleen een momentje van onachtzaamheid in de 2e verlenging (Spanje-Nederland WK 2010) was beslissend. Het was spannend tot en met de laatste seconde. Heerlijke slijtageslag. Proficiat ook voor VVSB met de sportieve overwinning.

  Na afloop een klaterend applaus van het 1e elftal en alle andere Oudewaternaren voor de spelers en voor Frans en Wil.

 66. Edwin Stalvord 02-06-19 om 20:37

  Meiden JO17-1 van harte gefeliciteerd met een mooie overwinning en het halen van de beker naar FC Oudewater.

  Hieronder een leuk verslag.
  http://www.decal.nl/2019/06/fc-oudewater-wint-knvb-districtsbeker/

 67. Geer 02-06-19 om 12:50

  De FCO-natuurgrasvelden liggen er excellent bij, een genot om erop te mogen voetballen . Zelfs voor en in de rust wordt er nog water gesproeid , prachtig mooi.

  Een groot compliment aan het onderhoudsteam .

  HUP FCO 2

  JO17-2 Gefeliciteerd met t kampioenschap en de meiden 17-1 met de KNVB Beker . Gaaf !!

 68. Fan van 2 02-06-19 om 10:36

  2e neemt eerste horde.
  Eindelijk een wedstrijd op gras voor deze mannen. Al een heel jaar wotden zij verbannen naar dat vermaledijde kunstgras op veld 4.
  Vandaag was te laat komen: wedstrijd gemist. Binnen een vloek en een zucht had FCO de winst 2-0 binnen. Daarna was het erg warm en na wat heen en weer schieten van de bal was het gedaan.
  Veel succes bij de volgende horde. Overigens weer thuis aanstaande zaterdag en hopelijk weer op datzelfde heerlijke grasmatje.

 69. mark 26-05-19 om 13:03

  Rachel van Raay

  Gefeliciteerd met je diploma voor juniorentrainer op naar de volgende diploma’s

 70. McManus 12-05-19 om 14:25

  Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap O19-3 en O17-1!!

 71. gerat 03-05-19 om 17:46

  goeie reacties Troy en Geer. en over jouw idee van ‘en en’: is ook nog niet zo raar. maar dat is ook bij het voorstel op de ledenvergadering niet naar voren gebracht. Als je zo’n investering doet waarom niet een paar opties/leveranciers naast elkaar gezet en daar met je leden discussie over voeren. Nu is het er gewoon éénzijdig doorheen ‘gejaagd’….

 72. Troy 03-05-19 om 09:53

  Er zijn inderdaad prioriteiten die voor voetbal.tv uitgevoerd zouden moeten worden.

  Het is een mooi middel om als club te gebruiken, maar momenteel is dit nog niet het moment daarvoor!

  Geld kan momenteel veel beter besteed worden!!!

 73. Geer 02-05-19 om 09:35

  Misschien kan t ook “en en” , dat bv. t videosysteem door vrijwilligers wordt opgezet , in deze tijd heb je toch overal videocamera’s , neem de hele wedstrijd op en je haalt zo de momenten eruit waar t goed of fout gaat .
  hoeft dus niet zóveel te kosten.
  Zo n vrije trap van Messi bv. (gisteravond) was een GOED moment. 😉

 74. gerat 01-05-19 om 14:46

  nog meer mensen die er iets over willen zeggen? ieder reactie is er één.
  zelfs ook als je het een goed idee vindt!!
  ( en even voor de goede orde: ik zie ook wel dat het van toegevoegde waarde zou kunnen zijn, maar we hebben als vereniging toch echt prioriteiten te stellen).
  !

 75. Ad 29-04-19 om 00:05

  Als er nu opnieuw gestemd zal worden zou er nog geen 10 procent er voor zijn .

  Dus denk er nog eens goed over na .

 76. Spuugie 28-04-19 om 11:37

  Idd Geer. Met een pen / papier en gezond voetbalverstand moeten we op het niveau van FCO een heel eind komen.

 77. gerat 28-04-19 om 01:45

  ik snap je reactie volkomen, Wim, Of een goed gesprek daarvoor het geijkte middel is? en met wie dan, want ik geloof niet dat een gesprek in mijn eentje kan zorgen voor een ommekeer.
  Ik heb het ook niet voor niets een stelling genoemd.
  Ik wil er ook de website (en/of het gastenboek) weer wat leven mee inblazen. Ik hoop er (nog meer) reactie mee uit te lokken. dat lukt aardig zo te zien.
  Ik ga er niet over dat er meerdere mensen over mopperen, want met mopperen komen we ook niet verder! Ik zal het je sterker vertellen: ik heb nog niemand gesproken die het besluit -achteraf- wijs vindt! En ik heb heus wel wat mensen erover gesproken als ik op de club ben.

 78. WIM 27-04-19 om 21:23

  Je hoort hier inderdaad meer mensen over mopperen, maar je onvrede uitspreken langs de lijnen of via het gastenboek vind ik persoonlijk niet echt problemen oplossen, een goed gesprek lijkt mij vele malen beter!

  Note: Maar natuurlijk staat het een ieder vrij om zijn mening te ventileren!

 79. Gert 27-04-19 om 14:06

  Helemaal met Gerard (en in een eerder stadium Wil) eens,

  En ja, ook ik heb er op de bewuste ledenvergadering vóór gestemd, maar achteraf kwam bij me steeds meer het besef, dat deze uitgave voor FCO niet de hoogste prioriteit en voorkeur moet hebben.
  Ambities hebben kan/mag, maar laten we de realiteit a.u.b. niet uit het oog verliezen.

  Er zijn zoveel andere zaken waarvoor dit geld gebruikt zou kunnen worden. Ik weet er zeker een paar!!!

 80. Fijke 27-04-19 om 10:43

  Helemaal mee eens Gerard

 81. Geer 26-04-19 om 14:13

  Helemaal mee eens , Gerat. Er zijn belangrijkere prioriteiten .

  Pen,papier, magneetbord en ‘voetbalverstand’ meer is d r niet nodig voor de wedstrijdanalyses.

 82. McManus 26-04-19 om 06:20

  Mee eens. Megalomanie past ons niet!

 83. gerat 25-04-19 om 23:35

  STELLING VAN DE WEEK…………… STELLING VAN DE WEEK.

  kom per direct (of desnoods met een extra vergadering) terug op de “bestuurlijke dwaling” om over te gaan op een abonnement bij voetbal tv voor wedstrijdanalyse.
  Het gaat de club € 15.000,- kosten voor de aanleg en jaarlijks een bedrag van rond de € 1500,-
  We moeten ons bedenken dat we het geld véél harder nodig hebben om de kleedkamers op te pimpen en die van het bijgebouw af te stoten. Dat betekent ook dat we bij het huidige clubgebouw moeten uitbreiden. Fietsenstalling achter het hoofdveld en daar aan de vrijgekomen ruimte benutten voor extra kleedkamers.
  Stop dat geldverslindende gedrocht en ga aan de slag met uitbreiding/hernieuwen van de kleedkamers!!!!

 84. Geer 23-04-19 om 11:32

  GEFELICITEERD FCO 2 !!!

  Met t behalen van de na-competitie en veel succes .

  t vermelden waard ,D r werd een wereldgoal gemaakt,in Nieuwkoop, door Arno Baas (vanuit de aftrap vanaf ruim eigen helft ,over de keeper onder t latje ) einduitslag 1-4 voor t tweede .

 85. martijn 17-04-19 om 09:16

  sluit me volledig aan bij geer zijn betoog!!

 86. Geer 16-04-19 om 12:01

  Hoi Gerard , prima uitleg en we zijn(waren) benieuwd naar de foto van Fedor , want de kop-goal was van een Cristiano Ronaldo’s schoonheid , alleen een klein detailtje, je hebt de teams verwisseld FCO 9 moet FCO 8 zijn (en andersom) .

  Blijf verslag en foto’s maken, hoor. (prettig om te lezen en te zien)

  groet Erwin v. Vliet

 87. Gerard van Hooff 15-04-19 om 19:55

  *Dode mus. Het volgen van wedstrijden van eerste elftallen is niet altijd een onverdeeld genoegen. Zo ook zaterdag bij Rohda 76 – Linschoten. Gelukkig kon ik in de pauze even genieten van wedstrijd van FCO 9. Ik zag Fedor de Goeij de eretreffer scoren; 5-1! Dacht ik mijn camera op de juiste sluitertijd te hebben ingesteld, nl 1/60 sec. Overwegend dat de handelingssnelheid van de artiesten niet zo hoog lag. Vol trots liet ik het resultaat van mijn shot zien. Bij het afdrukken moest ik tot mijn schaamte erkennen dat Fedor mij te snel was af geweest. Gevolg; onscherpte en niet voor publicatie vatbaar.
  *FCO 8 streed aansluitend tegen een team van Rohda. Op het hoofdveld. De wijkagent was standby en de meegesleepte biervoorraad moeizaam binnen te smokkelen. Toortsen, fakkels, rook en vlaggen op de tribune van Rohda, Alarmfase drie. Werd uiteindelijk 1-1. Bijgaand de foto van de koppende Fedor van wie ik vermoedde dat hij op weg was naar de achterlijn..

 88. Harold 06-04-19 om 21:30

  Fijn Marion !

 89. Marion Sack 06-04-19 om 13:04

  De trainingsjasjes van Sven en Daan zijn terecht, dank aan degene die ze heeft teruggebracht en aan de mensen die geholpen hebben met zoeken!!

  Groetjes Marion Sack

 90. mark 30-03-19 om 19:02

  De MO17-1 meiden hebben vandaag de halve finale van de beker gewonnen met 0-1 van Die Haghe uit den haag.
  zo zie je maar weer FCO het meiden voetbal heeft de toekomst.

  gefeliciteerd MO17-1 met het behaalde resultaat

  mark

 91. mark 30-03-19 om 18:44

  Gerard

  je slaat de spijker op zijn kop ik ben het met jou eens als de club investeer in vaste trainers (en ook ik wil de huidige trainers niet tegen hun schenen schoppen want ze doen het op alle elftallen hartstikke goed)
  maar het is niet meer dan terecht dat ook bij de meiden de faciliteiten net zo zijn als bij de heren en de jongens.
  we maken als club zeker sprongen met het meisjes en dames voetbal maar we zijn er nog lang niet.
  dus FCO investeer in de snelst groeiende sport van Nederland anders lopen de andere verenigingen om ons heen er mee weg

 92. Gerat 29-03-19 om 18:48

  Dank, meiden. En jullie verhaal klopt: verloor je uit bij Sportlust nog met een “nulletje of 10”, werd het zaterdag nog wel 0-3. Wel effe wat anders en leuk om dat ook maar eens te benoemen, toch?!

 93. FCO Vrouwen 1 29-03-19 om 16:15

  Bedankt Gerard, wij zijn het hier uiteraard volledig mee eens. We merken dat de trainingen van Remco ons echt helpen en hebben dan ook veel vooruitgang geboekt dit seizoen. Dit komt er tijdens de wedstrijden helaas nog niet altijd uit omdat wij echt een coach missen. Hij/zij kan ons aansturen in de wedstrijd en meer duidelijkheid geven over de tactiek, opstelling, wissels etc. We zien om ons heen dat de club voor heel veel jongens/heren teams wel een coach regelt. Waarom dan niet voor ons? Wanneer we als club écht verder willen met de vrouwentak, zal hier ook in geïnvesteerd moeten worden, net als bij de mannen.

  We vinden het super fijn om te merken dat mensen als Gerard zo achter ons staan en we hopen dat steeds meer mensen dat gaan doen!

 94. gerat 28-03-19 om 22:53

  Inmiddels is de technische staf bij de heren rond. Maar hoe zit het eigenlijk bij de vrouwen? ik hoor of zie daar nog (?) niets van.
  Het 1e damesteam verdient toch ook een vaste (betaalde?) trainer/coach?! En waarom ook niet bij de meiden O-19 en 17, net zoals bij de jongens.
  Het lijkt me misplaatst om de Wet Gelijke Behandeling erbij te halen. We heten een ambitieuze club te zijn, alleen zie ik dat bij de meiden/vrouwen niet terug. We hebben het wel over de snelst groeiende sport van Nederland en we laten de kans (vooralsnog?) liggen om daar als club ook onze organisatie op in te richten.
  (het feit dat het team MO-19 uit elkaar is gevallen zal er mogelijk ook mee te maken hebben: het ontbreken van een vast ‘kader’!)
  Kom op FCO-bestuur: grijp de kans om onze meidenafdeling van een gezonde en noodzakelijke impuls te voorzien om ook daar de ambities ‘handen en voeten te geven’.
  En nog even wat: kijk eens wat een vooruitgang ons dames-1 team doormaakt nu ze dit jaar door Remco de Rijk getraind worden (hulde, Remco)!
  het bewijst alleen al dat er veel meer uit te halen valt (zonder de mensen die zich er nu als liefhebber voor inzetten tekort te doen overigens.
  Kom FCO: op in de vaart der volkeren!!!!!!!

 95. Marion Sack 25-03-19 om 17:14

  Wie heeft er vrijdagmiddag 2 donkerblauwe met wit trainingsjasjes gevonden van het merk Hummel(tenue fc Oudewater) ze zijn van Sven en Daan Sack! Ze lagen op veld 4 bij of in het doel als het goed Is staan de namen er nog in, bij de èèn in de kraag bij de ander zijkant/binnenkant! We kwamen er de volgende ochtend pas achter en toe waren ze al weg! We hebben overal al gekeken en nagevraagd maar helaas niks gevonden! Dus als iemand ze heeft gevonden breng ze a.u.b. terug naar fc Oudewater of naar de yellow bellies! Of als iemand iets weet laat het me weten!

  Alvast bedankt!

 96. Geer 24-03-19 om 18:36

  Ff een reactie op t spel en uitslag van FC Oudewater 2 , want als je (nog) zo goed in de stand staat en je pretendeert een selectie-elftal te zijn, kan je niet zó voor de dag komen . ‘t zag er niet uit , maar er was ook niemand die boos werd op een verkeerd gespeelde bal , als je geen beleving hebt , win je niets .

  – Beste Web-master , kunnen de standen van de jeugd-elftallen geupdate worden van ná de winterstop of ligt dat in handen van de KNVB ?

 97. Wil van der Neut 16-03-19 om 08:25

  Grasvelden voor zaterdag 16 maart zijn afgekeurd.

  De volgende wedstrijden zijn dan ook afgelast:
  FC Oudewater JO19-3 – Haastrecht JO19-2
  FC Oudewater 5 – Sportlust’46 5
  FC Oudewater 6 – Gouda 5
  FC Oudewater 4 – Nicolaas Boys 1
  FC Oudewater 8 – Soccer Boys 8
  FC Oudewater JO17-4 – Alphia JO17-3

 98. Danny Baas 24-02-19 om 17:24

  Gisteren is tijdens onze wedstrijd mijn jas uit de kleedkamer verdwenen. Het gaat om een blauwe jas van America Today en zou tussen half 1 en half 3 gebeurt moeten zijn. Heeft iemand hem per ongeluk meegenomen of hem na die tijd nog gezien?

 99. Mark 20-02-19 om 23:13

  Vanavond hebben de Meiden van de MO17-1 de bekerwedstrijd in de 1/4 finale met een 3-1 overwinning afgesloten bij Foreholte uit Voorhout.

  Gefeliciteerd meiden

  Kevin en Mark

 100. Wil van der Neut 02-02-19 om 07:20

  Voor zaterdag 2 februari zijn alle wedstrijden op de grasvelden afgekeurd.
  Dit betreft de volgende wedstrijden:
  FC Oudewater JO13-2 – ARC JO13-3
  FC Oudewater 6 – Jodan Boys 10
  FC Oudewater 8 – SV Kickers’69 4

  De overige thuiswedstrijden gaan vooralsnog door. Om 10.30 uur herkeuring
  voor het middagprogramma.

 101. gerat 18-01-19 om 23:33

  Helemaal eens met Wil. Ik heb me overrompeld gevoeld bij de ledenvergadering en maar ‘ja’ gezegd (ja ik ook).
  Nu Ik er wat over nagedacht heb, heb ik daar spijt van. Ik heb mijn twijfels bij de keuze voor dit voetbal.tv.
  En ook niet onbelangrijk (Hans van Raaij wees er al op) waarom niet een prijsvergelijk met een andere leverancier…?
  Ik begreep ook dat het systeem bij Sportlust werd aangehaald… Allereerst is dat een hoofdklasser (of eersteklasser) en dus van ander niveau. Bovendien gaat die vergelijking mank: Sportlust heeft een eigen videoanalysesysteem. Nee, first think first: de kleedkamers zijn eerst aan de beurt wat mij betreft!!

 102. Wil Stalvord 14-01-19 om 21:13

  Geacht bestuur,
  Bij deze wil ik toch nog even terugkomen op een besluit wat genomen is op de laatste ledenvergadering/ najaarsvergadering.
  Namelijk het aan laten leggen van een filmcamera systeem, voor het vastleggen van voetbalwedstrijden die op de velden van fc gespeeld worden.
  Dan kan de trainer hieruit een wedstrijd analyse opmaken , en bespreken met de desbetreffende spelers wat goed en fout is gegaan.
  We hebben hiermee ingestemd maar gezien de kosten lijkt het mij raadzaam om dat geld ergens anders aan te besteden, nl. Renovatie van de kleedkamers , nieuwbouw kleedkamers, in jeugdtrainers t.b.v. De jeugdopleidingen en als laatste het dakterras.
  We zijn als derdeklas club toch niet van deze eersteklas en hogere clubs faciliteiten afhankelijk om hogerop te komen. Het is geen kritiek maar op deze beslissing terugkijkend zou het een betere invulling geven van het clubgeld. Gr wil

 103. Liever ga ik nu voetballen 12-01-19 om 18:32

  Sterke Geer. Krek wa’k wou.

 104. Geer 12-01-19 om 18:24

  Je gaat t pas zien als je t door heb

 105. Liever ga ik nu voetballen 12-01-19 om 17:55

  Sorry Geer en Manus. Moet natuurlijk met een lange ij (Cruijff).

 106. Liever ga ik nu voetballen 12-01-19 om 17:50

  Suggestie, citeer de grootste: Johan Cruyff

 107. Geer 11-01-19 om 14:35

  Even een correctie ; ik ken iemand , ipv kan iemand ……anders zal (docent) Manus nooit reageren,op deze oproep, met teveel spellingsfouten op t gastenboek , want hij is toch dé aangewezen persoon voor een pakkende spreuk /one-liner voor op de muur , liefst Oudewaters gericht , lijkt mij .

  De uitspraken : Voetbal is oorlog
  Welcome to hell gaat wat ver ;-p

 108. Gerat 10-01-19 om 22:01

  Machtig mooi, Erwin. Kijk hier hou ik van!!! We spreken mekaar

 109. Geer 10-01-19 om 18:28

  @Gerard
  googlen : muurschilderingen voetbal

  zitten schitterende exemplaren bij .

  Ik kan iemand uit ons stadje die prachtige afbeeldingen maakt op doek , weet niet of dat ie dat ook op muur kan/wil . Spreek je nog.
  Groet Erwin

 110. Gerard 09-01-19 om 23:21

  OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP

  In de gang beneden bij onze kleedkamers is een muurschildering met een (Engelse) spreuk. Het is tijd om daar eens iets nieuws voor te bedenken. Wie weet er een mooie spreuk (moet wel met sport te maken hebben vanzelfsprekend)??
  en twee: wie weet of kent iemand die creatief is om een nieuwe muurschildering te maken.
  Voor ideeën: mag hier op het gastenboek (gelijk wat leven in de ‘brouwerij’) maar je mag me ook op de club aanspreken oid. Gerard Miltenburg

 111. Hans van Raay 07-01-19 om 21:11

  Hoop dat het 2e zaterdag niet op de fiets naar SPV’81-1 gaat. Ze spelen 12-01-19 om 14.30 uur BIJ SPV’81-1 en vervolgens (ook op 12-01-19) om 15.00 uur THUIS tegen SPV’81-1, volgens het programma op de site. Bij een lekke band halen ze dat nooit. 😉

 112. Johan Kroon 03-01-19 om 18:56

  Mijn helemaal nieuwe FCO trainingspak nog steeds te koop. Initialen J.K. staan erop, tegen een schappelijke prijs.

 113. gerard van Hooff 29-12-18 om 18:57

  Rectificatie
  In de IJsselbode van deze week werd melding gemaakt van de prestaties van enkele selectiespelers. Deelnemers aan de 10,5 km loop bleven buiten beschouwing. Dat loop je immers elke zaterdagmiddag. Lopers van de halve marathon van Linschoten verdienden eeuwige roem! Laat nu in ieder geval een van die dappere gasten over het hoofd zijn gezien. Joost Miltenburg van Tebi 5 liep een netto tijd van 1:45:44. Op de foto ziet hij er bij het passeren van de finishlijn nog patent uit. Andere vergeten lopers zijn op ‘uitslagen Linschotenloop 2018’ terug te vinden. Met foto!

 114. gerat 29-12-18 om 12:49

  Ik mis m’n loopie”! Staat er niet een barploeg klaar voor een lekker bakkie (erwten)soep en andere liquide middelen
  ?

 115. McManus 21-12-18 om 10:38

  Is geregeld! Bedankt voor de support mannen.

 116. McManus 20-12-18 om 17:09

  A.s. zaterdag 22 december spelen de veteranen hun laatste thuiswedstrijd om half 1. We missen door ziektes en blessures een tiental spelers. Welke spelers op leeftijd hebben zijn in een potje? Basisplaats verzekerd.

 117. WIM 15-12-18 om 10:27

  Oudewater 1 – CDW wordt vandaag, zaterdag 15 december, op kunstgrasveld 4 gespeeld, dit i.v.m. de gesteldheid van ons hoofdveld !

 118. gerat 15-12-18 om 09:30

  Blijkt, Manus. En dank Tieme

 119. McManus 13-12-18 om 18:56

  Storm in een glas water. 😉

 120. WIM 13-12-18 om 18:30

  Mooi Tieme !

 121. Geer 13-12-18 om 17:20

  Netjes , Tieme .

  Dankjewel .

 122. Tieme Vierbergen 13-12-18 om 16:22

  Beste gastenboek bezoekers,

  Het menu is inmiddels hersteld en Gastenboek staat weer op de oude vertrouwde plek.

  Groeten,

  Tieme

 123. WIM 12-12-18 om 20:06

  Dat kan natuurlijk ook Manus!

 124. McManus 12-12-18 om 17:48

  Wacht op reactie webmaster of bestuur. Lijkt me een vergissing.

 125. WIM 12-12-18 om 17:46

  Ook eens, het is toch leuk een Gastenboek. Je leest nog eens wat, daar is echt niets mis mee!

 126. Geer 12-12-18 om 13:10

  Goed opgemerkt , Gerat .

  ben t helemaal met je eens .

 127. gerat 12-12-18 om 12:33

  merkwaardig: in de bovenste balk van de website is het gastenboek niet meer aan te klikken! maar moet je eerst het woord ‘gastenboek’ intikken bij de zoekfunctie. Weet niet of dit een bewuste keuze is, maar ik vind het iig een wel heel merkwaardige gang van zaken!!
  Bovendien lijkt me het ook raar dit nu te doen zonder daar over gesproken te hebben in de ledenvergadering of nog als er onderzoek gedaan wordt naar hoe de communicatie binnen de club hoort te verlopen.
  Voor mij als lid is het gastenboek hét forum om met medeleden zaken over de club te delen….
  Het bestuur constateert in de ledenvergadering dat er weinig bezoekers op de website komen om vervolgens zelf daar niet aan te verbinden dat het bestuur dar ook wel heel mager zelf actief in is! maw: je vraagt er zelf om en dan het spijtig moeten constateren.
  Zet de kop ‘normen en waarden maar onder de zoekfunctie.

 128. Johan 08-12-18 om 16:51

  Hoi Jelle,

  Initialen zijn JK dus dat moet lukken !
  Mail me ff jkroon202@gmail.com

 129. Wil van der Neut 08-12-18 om 08:34

  AFGELAST

  FC Oudewater JO15-3 – Jodan Boys JO15-6

  Om 11.00 uur herkeuring, voor het middagprogramma, van de grasvelden.

 130. McManus 05-12-18 om 17:30

  Beste leden. A.s. zaterdag zoeken de veteranen twee vervangers voor de vele afzeggingen van a.s. zaterdag. Half twee vertrek naar Bleiswijk. Basisplaats gegarandeerd.

 131. Jelle 04-12-18 om 09:21

  Wat voor initialen staan erop?

 132. Johan 03-12-18 om 12:01

  Hallo,
  Onlangs kocht via de webshop een trainingspak van FCO in de maat XL, maar is helaas iets te klein. Helaas staan mijn initialen er op dus ja … wie hem wil hebben, mag hem hebben voor 15 euro (prijs was 50 euro) ….
  Ik voetbal in het team van de Vets en zal hem meenemen, heb je interesse, laat het ff weten !

 133. Liever ga ik nu voetballen 03-11-18 om 09:18

  Hoe gaat het nu met ……….

  De betaalde jeugdtrainingen van de meiden?
  Goed en fanatiek. Duidelijke trainingen met enthousiasme. Complimenten. Naar ik aanneem geldt dit ook voor de jongensafdeling. Reageren, ja graag.

 134. Gerard van Hooff 30-10-18 om 17:37

  Als ik toen geweten had wat ik nu weet, zou ik het betreffende poppetje nooit van de hand hebben gedaan. Geldzucht is zo bestraft. Is overigens ook een slechte eigenschap

 135. Frank van dinther 29-10-18 om 07:44

  Beste mensen van fc Oudewater ,

  Een tijd geleden heb ik van Gerard van hooff het coca cola poppetje van unio overgenomen ,
  Nu zoek ik nog van deze serie de poppetjes van Boskoop en ovs
  Ze hebben een wit voetje en daarboven het lijfje met het tenu aan
  Ze zijn van 1954 en uitgegeven door bottelaar zeijerveld uit alphen ad Rijn
  Mischien dat er mensen zijn die iemand kennen die daar toen werkten ?
  Ik heb er een goed bedrag voor over
  Bedankt
  Frank van dinther
  0615146222

 136. gerat 23-10-18 om 13:56

  zo zie je maar:een voorbeeld van wat de website kan doen met leden. leden die ogenschijnlijk qua beleving uit elkaar liggen en door zo’n gedachtewisseling maar gelijk hier te plaatsen, het onmiddellijk opgelost zien.
  daar kan ik nou weer van genieten!
  en doorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…..

 137. Liever ga ik nu voetballen 17-10-18 om 18:45

  Sterke riposte Manus. Het vertrouwen is hierdoor helemaal terug. Ik kijk uit naar de komende wedstrijden. Tot slot dank aan sv Houten 1 voor de zeer gewaardeerde voetballes.

 138. McManus 15-10-18 om 09:10

  Amice. Als er één team is dat zichzelf niet serieus neemt, zijn het wel de vets Piet. Wanneer je onze kronieken (reeds vanaf 2005) hebt gevolgd moet je dat gemerkt hebben. Als jouw feedback bedoeld is als open sollicitatie voor orakel van ons team, moeten we je helaas teleurstellen. In onze nieuwe verslag kun je lezen wie het orakel uiteindelijk is geworden. Wellicht dat onze 1e elftal jou wel als orakel zou willen raadplegen. De eloquente gaven van de familie la Lau staan als een paal boven water!

 139. Liever ga ik nu voetballen 14-10-18 om 17:44

  Moeten Harry en Herman samen verder optrekken? Gelezen de uitslagen van 1 en vets lijkt dit zaak. Neem je zelf niet te serieus. Ontspanning doet wonderen en denk eens out of the box. Alles komt goed en vertrouw op jullie spelers.
  Piet la Lau

 140. 12e man FCO Zondag 2 18-09-18 om 11:32

  Opleving zondagvoetbal bij de FCO?

  Tegen alle verwachtingen in heeft FCO Zondag 2 zich geplaatst voor de 2e ronde van de bekercompetitie. Zodra de nieuwe tegenstander bekend is, volgt meer informatie over busvervoer en combi-kaart regeling.

 141. martijn 10-09-18 om 09:31

  Jo9 Dit moet wel een TOP-lichting zijn….

  08-09-2018 Sportlust ’46 JO9-3 – FC Oudewater JO9-1 1-20
  08-09-2018 FC Oudewater JO9-2 – Sportlust ’46 JO9-6 21 – 0
  08-09-2018 FC Oudewater JO9-3 – WDS JO9-2 23 – 2
  08-09-2018 Stolwijk JO9-3 – FC Oudewater JO9-4 1 – 9

 142. McManus 31-08-18 om 19:30

  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/49763/startsein-nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen-onder-10-11-en 12

  Belangstellenden kunnen via deze link zien wat er dit seizoen verandert bij de jeugd onder 10 11 en 12.

 143. gerat 26-07-18 om 14:34

  Keesbig,
  heb je al gevraagd of ze met ons willen ruilen……………………..??

 144. Spuugie 26-07-18 om 09:22

  Wat reisafstand betreft: Veenendaal uit is 7 minuten minder lang rijden dan Van Nispen uit.

 145. Keesbig 21-07-18 om 19:58

  Heb ook al klachten gehoord over de indeling op mijn werk, VVIJ uit IJsselstein is ingedeeld in West 2. Met alleen maar Rotterdamse/Delftse/Haagse clubs.

 146. WIM 18-07-18 om 13:44

  Overigens ligt er een verzoek bij ons bestuur namens de selectie en de staf om bij de KNVB aan te dringen op wijziging van de indeling!

 147. gerat 18-07-18 om 10:17

  Piet, je bent een kunstenaar in het van de andere kant bekijken of, zo je wilt, positief labelen. En dat meen ik ook nog als we het hebben over deze indeling.
  Ik geloof er namelijk niet in dat de bond zich laat beïnvloeden door wat ons cluppie daar nu over zou tegensputteren. Dan er het beste maar van gemaakt!!!!!
  Maar samen met de tekst van Hans voel ik me toch wel bekocht als ik het argument lees waaróm…..
  Ennuh, ik sta inderdaad graag weer langs de lijn met je tegen……(maar dan toch liever Zwammerdam dan die flats uit Zeist…bijv.)

 148. WIM 14-07-18 om 23:39

  Ja Piet, mooie velden in Bunnik e.o. ! Maar hoe zijn de velden in Wijk bij Duurstede en Culemborg? Enig idee? Volgens mij in ieder geval niet de moeite waard om zo’n 130 km heen en weer te reizen, want naar verluidt zijn ze daar ook groen………..
  En of het nu een historische of hysterische beslissing of vergissing is het blijft in mijn ogen een giga miskleun van de KNVB.

 149. Hans van Raay 14-07-18 om 21:40

  Van de website van de KNVB:
  Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen. Hierbij streeft de KNVB er met name aan de districtsgrenzen naar om competities op te zetten met meer tegenstanders uit de omgeving, wat resulteert in meer derby’s, minder reisafstanden bij uitwedstrijden en meer toeschouwers bij de wedstrijden.

  Minder reisafstand, meer derby’s en meer toeschouwers? Uhhhhh, mis ik iets met deze indeling?

 150. Piet la Lau 14-07-18 om 20:31

  Mooie indeling voor fco 1. Zie het als historische verrijking van de club i.p.v hysterische vergissing. Trouwens de entree van vv Hees schijnt iconisch te zijn. Prima velden in dito omgeving bij Jonathan, Bunnik e.d. en wie wil nou niet spelen tegen een club met de naam Flats Zeist Oost. Toch iets heel anders dan elk jaar op de fiets naar Zwammerdam en nog 2x verliezen ook. Goed gedaan bestuur dankzij jullie netwerk. Zien we elkaar weer langs de lijn Gerat bij …………

 151. gerat 14-07-18 om 10:32

  Ik reageerde al op Fb maar wil hier ook wel even kwijt dat ik t waardeloos vind deze indeling, want geen enkele binding en alles vreemd ( en ook als enige uit West 2!). Geen streekderby’s wat het zo leuk maakt. Er zal niets aan te doen zijn om de bond deze historische (of hysterische…….?) beslissing te laten terugdraaien… zelfs niet met n bestuur met een goed netwerk.
  Dan Rien Overkamp maar gebeld…….als echt niet anders kan. Ook geen idee hoe t zit met niveauverschil in die regio

 152. McManus 14-07-18 om 08:24
 153. Liselotte 12-06-18 om 19:49

  Tijn is zijn linkerschoen kwijt. Nike air max, maat 37,5, zwart gemêleerd. Iemand hem misschien gezien? De rechter heeft hij gevonden bij de gevonden voorwerpen.

 154. Geer 10-06-18 om 10:21

  Heeft u óók zo genoten gistermiddag van FCO 1 en de entourage op sportpark Markveld ?

  Nu de finale komende zaterdag !!!!

  Dát wordt helemaal genieten .

  Volgende week zondag word ik graag wakker met een specht in m n kop , maar met een glimlach …….

  Succes mannen , speel met de passie van gister

 155. Paul Dionisius 04-06-18 om 10:19

  Mijn complimenten voor de gehele organisatie/ leiding van het tentenkamp! Heel mooi dat onze jongste jeugd mag blijven genieten van deze traditie.

 156. Jes 03-06-18 om 09:55

  Gefeliciteerd FCO 1 nu van Nispen thuis go fco

 157. WIM 02-06-18 om 20:09

  Sluit me bij de vorige spreker aan!

 158. gerat 02-06-18 om 20:05

  Trots op onze jongens van het eerste. In een bar spannend duel tegen de zeer ervaren en geslepen mannen van Lugdunum als winnaar te voorschijn komen….: hulde.. lekker hoor.

 159. gerat 02-06-18 om 11:34

  Blij met je reactie, Ton. Inderdaad ik bedoel het goed dus juist verondersteld. Om dan prikkelende of constructieve kritiek als spitsvondigheid weg te zetten is dan weer jammer.
  Ik bestrijd ook helemaal niet dat er ‘achter de schermen’ keihard gewerkt wordt!! Maar daarin wellicht zit m de kneep: waarom zou je dat ACHTER die schermen doen? En ik hoef echt niet van alle discussie op de hoogte gebracht te worden….
  Dat t ergernis zou opwekken is niet waar ik op uit ben! Een vereniging staat of valt nu eenmaal met de betrokkenheid van zijn leden!!
  Zullen we het (constructief bedoeld wederom) eens omdraaien…….: als t bestuur wat opener communiceert, dan valt er ook ( of is t ‘juist’) minder te ergeren.
  En tenslotte nog een wetmatigheid m.b.t communicatie: je kunt niet NIET communiceren!!!! Alle succes met onze club

 160. McManus 02-06-18 om 11:00

  Het enige wat wij wensen is meer openheid en betere communicatie. In de ledenvergadering van het vorige jaar is ruiterlijk door het bestuur toegegeven dat men hierin ernstig tekort schiet en heeft toen beterschap beloofd. Tot nu aan toe is ons helaas gebleken dat er nauwelijks vorderingen zijn gemaakt. Als het bestuur onze opmerkingen ergerniswekkend en spitsvondig vindt dan zitten we op het gebied van communicatie niet op één lijn. Overigens werken wij ook keihard en vele uren per week met veel plezier voor de club. I rest my case.

 161. Geer 02-06-18 om 10:37

  Over je reactie ben ik te-vreden ,Wim, er zijn meerdere mensen die willen weten wat er nu en in de toekomst afspeelt “achter de schermen” van deze mooie club , waar zeker keihard gewerkt wordt .

  En nu we d r toch zijn ……….SUCCES FC Oudewater 1 , vandaag in de na-competitie !!!
  Speel met passie en geniet !!!!

  Tot gauw ,Erwin van Vliet

 162. WIM 01-06-18 om 21:01

  Beste Ton,
  gedwongen door jouw reactie op dit gastenboek reageer ik hierop maar niet van harte, omdat dit m.i. niet de juiste manier is!

  Het enige wat ik geschreven heb is dat ik vind dat er te weinig wordt gecommuniceerd en dat is naar mijn idee bepaald geen spitsvondigheid maar een feit! Dat alleen dit al ergernis opwekt vind ik erg jammer want dat is beslist mijn bedoeling niet! Ik vind het trouwens heel normaal dat als iemand zich aan mij ergert dat ze mij dan persoonlijk hierover aanspreken, een goed gesprek lost vaak veel op! Dat er achter de schermen veel gebeurd is duidelijk, maar als deze zaken dan niet worden gecommuniceerd naar de leden is er geen enkele sprake van duidelijkheid en dat is toch waar wij allemaal recht op hebben. Je weet dat alles waar -te- voor staat niet goed is, te veel of te weinig communicatie is dus niet OK, maar er is vast wel een middenweg en ik zou graag zien dat die bewandeld wordt. Met vriendelijke groet,
  Wim Hendrix

 163. Ton Hendrickx 01-06-18 om 01:08

  Beste McManus, WIM en Gerat, hoewel ik er van uit dat jullie het allemaal goed bedoelen, wekken jullie spitsvondigheden nog wel eens wat ergernis bij mensen die achter de schermen keihard bezig zijn om het alle leden zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat werkt (begrijpelijke) reacties zoals die van Tieme in de hand. Wij communiceren in jullie ogen wellicht te weinig, maar je kan ook te veel communiceren. Ik hoop op jullie begrip.

 164. Tieme Vierbergen 31-05-18 om 21:53

  Allereerst MO17-1 gefeliciteerd met het kampioenschap!

  Als het verslag in één keer naar het juiste adres verstuurd was (het domein fcoudwater.nl hebben we niet geregistreerd) had het er maandag al opgestaan… en nee ik controleer de inbox niet elke avond omdat ik ook nog andere bezigheden heb. Mochten er vrijwilligers mee willen helpen met het plaatsen van stukjes zijn die altijd welkom. Opgeven kan via webmaster@fcoudewater.nl

 165. McManus 31-05-18 om 13:12

  Waar blijft de reportage van het kampioenschap MO17-1?

 166. Jan vd Wilk 29-05-18 om 05:36

  Verslag MO17-1 kampioenschap doorgestuurd met foto’s. Komt nog op website?

 167. McManus 28-05-18 om 18:42

  Mee eens Geer. Verwacht trouwens dat de moderator onwelvoeglijk taalgebruik z.s.m. verwijdert.

 168. Geer 28-05-18 om 14:17

  Lees de Regels Gastenboek , Piet .(Je reactie zegt waarschijnlijk veel over je persoonlijkheid)

  Maar ik wilde even m n loftuitingen brengen aan de mensen die sportpark Markveld zo schitterend maken , want afgelopen zaterdag weer op natuurgras (veld 5) mogen spelen , maar wat een fantastische grasmat ………..hiér voetbal je om om op zo n heerlijke mat te ballen . Chapeau en Hulde voor de terreinmensen .

 169. McManus 24-05-18 om 19:22

  Er zijn nog wel wat puntjes Gerard, maar deze site wordt nauwelijks gelezen. Toch wil ik er wel enkele noemen: Aanstellen trainers jeugd. Bar-beleid. Vrijwilligersfeest. Toekomst zondagteams. Beleid damesvoetbal na MO19. Keuze leden van verdienste. Verrommeling entree.

 170. WIM 24-05-18 om 19:15

  Ja Gerat, het communiceren is nog immer niet zoals het hoort, gewoon te weinig dus !

 171. gerat 24-05-18 om 16:09

  begint wel in deplorabele toestand te raken deze website…..puntje voor de volgende ledenvergadering: ….!! wat me brengt op: is er weer geen voorjaarsvergadering (de thema-avond over de trainers bij de jeugd was zeer nodig, maar geen ledenvergadering als je het mij vraagt!????
  zou wel nodig zijn, want beloofde beterschap m.b.t. communicatie (nieuwsbrieven bijv) blijft achterwege.
  en ik heb nog wel ander punten (jij ook????) voor de agenda: hoe gaat het met de vacature technisch directeur. Belangrijke functie die niet meer vernoemd wordt en waar onze voorzitter nu de scepter zwaait, maar is niet zoals het hoort…..
  komende woensdag bij de onvolprezen “5e colonne-avond” is dat de eerste stelling………….:)

 172. KJV 09-04-18 om 09:32

  Hiermede wil ik een ieder bedanken ,die op welke wijze dan ook,mij heeft gesteund -voor -tijdens -en na de operatie aan mn aorta.De herstel periode zal nog wel even duren.

  Dank U wel

  Karel J Verboom

 173. Mark 31-03-18 om 18:49

  Vandaag bij FC Oudewater het eerste officiële meiden toernooi geweest.
  Ik wil graag de teams, vrijwilligers, scheidsrechters en zeker niet te vergeten de toernooi commissie bedanken voor het geslaagde toernooi.
  Volgend seizoen weer zal ik zeggen.

  Mark de Bruyn

 174. Karel Verboom 26-03-18 om 13:23

  Wat een ingewikkeld inschrijf formulier voor het 6-6 tournooi!!!

 175. gerat 22-03-18 om 16:26

  KJV,
  zet m op en gezond weer op hé…….

 176. WIM 18-03-18 om 12:31

  Hou je taai Karel, hopen je snel weer fris en fruitig te zien!

 177. McManus 18-03-18 om 11:52

  Namens de veteranen wens ik KJV – preses van de supportersclub der veteranen – een behouden ingreep toe.

 178. KJV 18-03-18 om 10:49

  Afgelopen zaterdag werd ik aangenaam verrast door de leuke attentie van de ontvangst dienst.
  Daarvoor mijn dank,Ton.
  Nog 1 operatie te gaan en ik ben er weer.
  Karel J Verboom
  KJV

 179. Keesbig 17-03-18 om 22:11

  Hoi Wil,

  Is het in de toekomst ook niet handig om de verwachte “gevoelstemperatuur” mee te nemen in de beslissingen om wedstrijden af te gelasten. Ik weet dat het lastig is, maar de wedstrijd die wij vandaag gespeeld hebben, was voor niemand leuk. De spelers, officials en toeschouwers (voor zover die er waren) waren liever allemaal thuis gebleven.

 180. Wil van der Neut 17-03-18 om 07:21

  Als aanvulling op de afgelasting is ook de wedstrijd

  FC Oudewater JO13-4 – Jodan Boys JO13-5M afgelast.

 181. Wil van der Neut 17-03-18 om 07:13

  Update afgelasting zaterdag 17 maart.

  De volgende wedstrijden zijn afgelast:

  FC Oudewater JO13-3 – Lekkerkerk JO13-3
  FC Oudewater MO17-1 – WVC MO17-2
  FC Oudewater 7 – Sportlust’46 9
  FC Oudewater JO17-2 – Esto JO17-2

 182. Wil van der Neut 16-03-18 om 15:04

  AFGELAST

  Zaterdag 17 maart.
  Alle voetbal voor pupillen tot en met onder de 11 jaar is afgelast.

  Morgenochtend keurt de consul de velden voor de overige categorieën.

 183. Wil van der Neut 03-03-18 om 07:59

  AFGELAST

  Alle wedstrijden zijn voor zaterdag 3 maart afgelast.

  AFGELAST

 184. gerat 13-01-18 om 11:46

  dan maar een suggestie gedaan voor de nieuwsbrief…:
  wat gaan we doen met de info en tips/vragen uit de ledenvergadering…………

 185. Geer 07-01-18 om 18:14

  Dat was t verschil ,Cees, Wij voelden ons nog géén veteranen of konden dat beter camoufleren .;-)
  en zeker, de festiviteiten zijn goed geregeld bij onze club . Hulde.
  Een goed Nieuwjaar iedereen .

 186. Cees den Butter 07-01-18 om 10:05

  bedankt alle vrijwilligers voor de leuke dag/avond gisteren helaas wel verloren van de Unio veteranen!

 187. WIM 02-01-18 om 17:18

  Uiteraard wens ik iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toe !

 188. McManus 01-01-18 om 20:46

  Iedereen een gezond en liefdevol 2018 toegewenst.

 189. KJV 01-01-18 om 17:00

  iIk wens alle bekende en niet bekende FCO-ers een bijzonder gezond en sportief 2018.

  KJV
  Karel Verboom

 190. McManus 15-12-17 om 19:19

  Alle wedstrijden op natuurgras afgekeurd.

 191. McManus 10-12-17 om 10:41

  Het was heerlijk weer om te voetballen. Erg koud, maar dat is goed voor je donder. We werden na afloop in de kantine verwelkomd door de schoonste vrouw van Nederland: Janice Goossens. Deze uiterst sympathieke ex-spelersvrouw schonk ons een lekker potje bier in en deed ons de koude snel vergeten. Het was ondanks de nette 0-2 nederlaag tegen topploeg Be Fair een gezellige middag. Mede dankzij de tap-ploeg onder leiding van Marco en Johan én de bak-kunsten van Gert.

 192. Wil van der Neut 10-12-17 om 10:29

  Voor zondag 10 december zijn alle thuiswedstrijden afgelast.

 193. WIM 09-12-17 om 12:06

  Je hebt gelijk, dat is wel het nadeel van kunstgras! Ook het eerste gaat vanmiddag uit tegen Zwammerdam door ! Hopelijk zien we hartverwarmend voetbal en anders naar de radio luisteren !

 194. h zuidam 09-12-17 om 11:06

  alles af moeten lasten wie loopt er voor zijn plezier te voetballen met dit zeik weer

 195. Wil van der Neut 09-12-17 om 10:52

  HERKEURING

  Voor vanmiddag zijn de kunstgrasvelden goedgekeurd.

 196. Wil van der Neut 09-12-17 om 07:20

  AFGELAST